272
Ο Στέλιος Χατζηιωάννου σε ένα κατάστημα των easyFoodstores στη Βρετανία |

Ερχονται στην Αθήνα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 13:27
Ο Στέλιος Χατζηιωάννου σε ένα κατάστημα των easyFoodstores στη Βρετανία
|

Ερχονται στην Αθήνα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών» από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 13:27

Το επόμενο βήμα του στην ελληνική αγορά αποφάσισε να κάνει ο Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός της αυτοκρατορίας της easyGroup: θα είναι το πρώτο easyFoodstore, το επωνομαζόμενο «σούπερ μάρκετ των φτωχών», για το οποίο βρήκε, ύστερα από περίπου δύο χρόνια αναζήτησης, ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας που πληροί τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία του.

Οπως ανέφερε ο Αθήνα 98,4, την επίσπευση της έλευσης των easyFoodstores στην πρωτεύουσα γνωστοποίησε ο ίδιος ο ο κ. Χατζηιωάννου στο περιθώριο της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση των συγγενών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι (το Stelios Philanthropic Foundation θα δώσει από 5.000 ευρώ βοήθημα στους συγγενείς των θυμάτων της φωτιάς της 23ης Ιουλίου).

Τα easyFoodstores, τα λεγόμενα και «σούπερ μάρκετ των φτωχών», ξεκίνησαν στη Βρετανία και διαθέτουν είδη διατροφής σε πολύ χαμηλές τιμές, σε μια τιμή 35-40 λεπτά .

Σημειώνεται πως ήδη ο κύπριος επιχειρηματίας επενδύει σε ακίνητα στην Αθήνα, ένα εκ των οποίων στεγάζει το Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

Ο σερ Στέλιος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να φέρει τα easyFoodstores στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2016. «Τα easyFoodstore λειτουργούν στο Λονδίνο και σκέφτομαι να φέρω το συγκεκριμένο brand στην Ελλάδα. Βλέποντας την ανάγκη αυτών των ανθρώπων, εκτιμώ ότι αν έχεις 100 προϊόντα, όλα μακράς διαρκείας, σε μια τιμή 35-40 λεπτά, σίγουρα αυτό θα έχει μεγάλη ανταπόκριση. Το έχω σκεφτεί… easyFoodstore στην Ελλάδα» είχε δηλώσει τότε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι δεν είχε αποφασίσει αν θα το έκανε στο κέντρο της Αθήνας ή στον Κηφισό.

Οταν εγκαινιάστηκε το πρώτο easyFoodstore στο Λονδίνο, το κατάστημα είχε ξεπουλήσει μέσα σε 4 μόλις ώρες και αναγκάστηκε να κλείσει πριν από το τέλος της ημερήσιας λειτουργίας του, καθώς δεν είχε πια άλλα προϊόντα στα ράφια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...