265
Οι πρωταγωνίστριες μέσα σε ένα βαγόνι. Η δράση έχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών | Warner Bros

Eρχονται οι Ocean’s 8 – Το teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 18:30
Οι πρωταγωνίστριες μέσα σε ένα βαγόνι. Η δράση έχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών
|Warner Bros

Eρχονται οι Ocean’s 8 – Το teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 18:30

H Warner Bros, αφού έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη αφίσα της ταινίας «Ocean’s 8», σύμφωνα με τον Guardian κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser τρέιλερ, ως πρόγευση για τα όσα θα επακολουθήσουν.

Στο διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων βίντεο εμφανίζονται με τη σειρά όλες οι πρωταγωνίστριες, ξεκινώντας από έναν διάλογο της Σάντρα Μπούλοκ με την Κέιτ Μπλάνσετ και ακολουθούν οι Ριάνα, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάρα Πόλσον, Μίντι Κάλινγκ, Awkwafina και Αν Χάθαγουεϊ.

«Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό;», ρωτά τη Σάντρα η Κέιτ Μπλάνσετ. «Γιατί σ’ αυτό είμαι καλή», απαντά εκείνη και μοιάζει να εκφράζει μαζί και τις προθέσεις της ταινίας.

Το τελευταίο πλάνο δείχνει την πρωταγωνίστρια Ντέμπι να πίνει χαμογελαστή ένα Μαρτίνι κοιτάζοντας προς τον τάφο του αδερφού της, Ντάνι, το οποίο στην τριλογία υποδύθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την υπόθεση της ταινίας είναι πως η νέα συμμορία γυναικών θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala.

Για την ιστορία, η παραγωγή δώρισε 1 εκατ. δολάρια στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναβιώσει εκεί το ετήσιο πολυσυζητημένο πάρτι.

Εκτός από τις οκτώ διάσημες γυναίκες που πρωταγωνιστούν, στην ταινία κάνουν πέρασμα πολλοί ακόμη σταρ, ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Κέιτι Χολμς, Ζέιν Μαλίκ, Χέιλι Μπάλντουιν.

Μικρό ρόλο στην ταινία έχει επίσης ο Τζέιμς Κόρντεν που υποδύεται έναν ασφαλιστή, ενώ ο Ματ Ντέιμον διατηρεί τον ρόλο που είχε και στις προηγούμενες ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνοθετεί ο Γκάρι Ρος (του «Pleasantville» και του «Hunger Games») και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...