175
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Αγγελική Κοσμοπούλου | INTIMEnews

Ερχεται το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των πλαστικών μία χρήσης

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 13:42
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Αγγελική Κοσμοπούλου
|INTIMEnews

Ερχεται το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των πλαστικών μία χρήσης

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 13:42

Για την πορεία του σχεδιασμού, αλλά και τις προκλήσεις της διαδικασίας εφαρμογής για μια «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μιας Χρήσης», ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη που στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της χώρας μας για τη μεταστροφή του τρόπου ζωής και την ανάγκη μείωσης των πολλών πλαστικών μιας χρήσης που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.

Το σχετικό νομοσχέδιο για τα Πλαστικά Μιας Χρήσης θα συζητηθεί στην επερχόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Κατά τη σύσκεψη στο Μαξίμου η εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Αγγελική Κοσμοπούλου, πρόσφερε στον Πρωθυπουργό ενημερωτικό υλικό που δημιουργήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, επίσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...