293
Η οικία του Φράνκι Κάλι, όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα την περασμένη Τετάρτη | Reuters

Ερωτικό το κίνητρο της δολοφονίας του αρχιμαφιόζου Φρανκ Κάλι

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 18:35
Η οικία του Φράνκι Κάλι, όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα την περασμένη Τετάρτη
|Reuters

Ερωτικό το κίνητρο της δολοφονίας του αρχιμαφιόζου Φρανκ Κάλι

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 18:35

Αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Φρανκ Κάλι, αρχιμαφιόζου της οικογένειας Γκαμπίνο, την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.

Και ενώ αρχικά όλοι πίστευαν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντιπάλων οικογενειών της Μαφίας, το κίνητρο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ερωτικό.

Όπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο συλληφθείς Αντονι Κομέλο δεν έχει καμία σχέση με τη Μαφία.

Ήταν, ωστόσο, ερωτευμένος με την ανιψιά του Κάλι, ο οποίος δεν χάρηκε καθόλου όταν το έμαθε και είχε διαμηνύσει στον Κομέλο, έναν φτωχό 24χρονο οικοδόμο, να μην την ξαναπλησιάσει.

Κάπως έτσι, ο νεαρός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Φρανκ Κάλι

Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, ο Κομέλο οδήγησε το ημιφορτηγό του στο σπίτι του Κάλι, στο Στάτεν Αϊλαντ.

Το ημιφορτηγό συγκρούστηκε με την Κάντιλακ του Κάλι, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει η πινακίδα της. Ο νεαρός την έπιασε με γυμνά χέρια και άφησε πάνω της τα αποτυπώματά του.

Στη συνέχεια χτύπησε το κουδούνι του Κάλι, ενώ η κάμερα τραβούσε καθαρά πλάνα του προσώπου του.

Όταν ο Κάλι άνοιξε την πόρτα, ο νεαρός του έδωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου του και μετά από λίγα λεπτά κουβέντας, τον πυροβόλησε δέκα φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο Αντονι Κομέλο

Ο Κομέλο κατέφυγε σε ένα σπίτι που ανήκει στην οικογένειά του, στο Μπρικ Τάουνσιπ του Νιού Τζέρσι, όπου και συνελήφθη το Σάββατο, όταν τα αποτυπώματα και τα πλάνα από τις κάμερες «έδειξαν» την ταυτότητά του στην Αστυνομία.

Πλέον, ο Κομέλο αντιμετωπίζει όχι μόνο μια πολυετή κάθειρξη (αυτό είναι το λιγότερο…), αλλά και μια πιθανή δολοφονία του εντός των φυλακών, κατά τα… ειωθότα της Μαφίας, από κάποιο μέλος της οικογένειας Γκαμπίνο, ως εκδίκηση για την δολοφονία του 53χρονου Κάλι.