294
Ο δήμαρχος Αθηναίων με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της βραδινής πολιτικής εκπομπής του Μega, Νίκο Φιλιππιδη | YouTube/MegaChannel

Ερωτευμένος με την Αυτοδιοίκηση δηλώνει ο Μπακογιάννης – «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2021, 11:51
Ο δήμαρχος Αθηναίων με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της βραδινής πολιτικής εκπομπής του Μega, Νίκο Φιλιππιδη
|YouTube/MegaChannel

Ερωτευμένος με την Αυτοδιοίκηση δηλώνει ο Μπακογιάννης – «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2021, 11:51

Μία ακόμη θητεία στην ηγεσία του Δήμου της Αθήνας θα διεκδικήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, το βράδυ της Τρίτης στο Μega, με τον Νίκο Φιλιππίδη. «Είμαι στην Aυτοδιοίκηση εδώ και 10-11 χρόνια και παραμένω ερωτευμένος με την Aυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο καθόδου του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

«Εγώ θα είμαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, θα διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των Αθηναίων για άλλη μια φορά», ανακοίνωσε ο κ. Μπακογιάννης, υπενθυμίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο της πρωτεύουσας, είχε πει ότι η Αθήνα θέλει τουλάχιστον δύο θητείες.

«Εχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το υλοποιούμε βήμα βήμα. Πιστεύω ότι σε δυόμισι χρόνια οι Αθηναίοι θα έχουν δει αυτό το πρόγραμμα να παίρνει σάρκα και οστά και θέλω να το τελειώσω», εκτίμησε μεταξύ άλλων, δηλώνοντας «ερωτευμένος με την Αυτοδιοίκηση για τρεις βασικούς λόγους:

«Πρώτον, στην Αυτοδιοίκηση μετράει το αποτέλεσμα. Δεύτερον, στην Αυτοδιοίκηση μπορείς να υπερβαίνεις κόμματα, ιδεολογίες, ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς να κάνεις κοινωνικές συμμαχίες και εμένα αυτό μου πάει. Και τρίτον, η Αυτοδιοίκηση είναι μέσα στην πραγματική ζωή, δίπλα στον άνθρωπο».

Οσο για το ενδεχόμενο καθόδου του στην κεντρική πολιτική σκηνή, βάσει του «μοντέλου Μακρόν», ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να υπογραμμίσει ότι «η πολιτική δεν ασκείται ούτε σε θερμοκήπια ούτε σε εργαστήρια. Οφείλει να υπακούει στους νόμους των κοινωνικών αναγκών και των κοινωνικών “θέλω”».

«Αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε, «έχουμε την τύχη να έχουμε μια πολύ ισχυρή κυβέρνηση, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, η οποία έχει πάρα πολλά ακόμα να δώσει σ’ αυτή τη χώρα. Νομίζω ότι όλοι μας, ακόμα και όσοι δεν την έχουν ψηφίσει, θέλουν να πετύχει αυτή η κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...