299
|

Ερρίκος Ντυνάν: Πρεμιέρα για το νέο μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2022, 16:26

Ερρίκος Ντυνάν: Πρεμιέρα για το νέο μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2022, 16:26

Με στόχο να αναδειχθεί η αξία της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, ανοίγει την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο νέος κύκλος του μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος που έχει καταρτίσει και φέτος, με δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση, η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Παράλληλα, στην πρεμιέρα του νέου προγράμματος θα παρουσιαστούν και τα βασικά συμπεράσματα του 1ου Πολυθεματικού Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, με θέμα «Γεφυρώνοντας τις βαθμίδες περίθαλψης», στο πλαίσιο του οποίου αναδείχθηκαν σχεδόν όλες οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο της ιατρικής.

Το νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου 2023. Καλύπτει 35 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) συνολικά με 70 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME–UEMS, και την αντίστοιχη έγκριση του ΠΙΣ, δίδονται σε κάθε συμμετέχοντα δύο μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την παρακολούθηση καθενός από τα 35 σεμινάρια.

Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής στο πρόγραμμα.

Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Τετάρτη, διευκολύνοντας και τον ετήσιο προγραμματισμό των ενδιαφερομένων για τη συστηματική παρακολούθησή τους.

Το πρόγραμμα του 2022-2023 θα μεταδίδεται και livestreaming, με τη δυνατότητα ερωτήσεων σε chat, καθώς και τη δυνατότητα για επικοινωνία και αξιολόγηση του προγράμματος ηλεκτρονικά.

Ετσι είναι δυνατή η παρακολούθηση και η μοριοδότηση, χωρίς να είναι προαπαιτούμενη η φυσική παρουσία στο νοσηλευτικό κέντρο.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση του εκάστοτε σεμιναρίου, καθώς και για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και κάθε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (υπεύθυνη κα Χρυσούλα Καϊτατζή), στο τηλ. 2106972189 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και να παρακολουθήσουν ζωντανά τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια στο link: https://www.livemedia.gr/hdwebinars22_23

Περαιτέρω πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα παρέχονται στο link: https://www.dunant.gr/el/news/ekpaideusi/iatriki-ekpaideusi/moriodotoumena-2022-2023

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News