160
Αστυνομικοί στο σημείο της συμπλοκής κατά την επιχείρηση την Παρασκευή | Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επιχείρηση-σκούπα μετά το μακελειό στη Μενάνδρου – Εγιναν 129 προσαγωγές

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 09:24
Αστυνομικοί στο σημείο της συμπλοκής κατά την επιχείρηση την Παρασκευή
|Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επιχείρηση-σκούπα μετά το μακελειό στη Μενάνδρου – Εγιναν 129 προσαγωγές

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 09:24

Μία ημέρα μετά τη φονική συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, η αστυνομία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής σε μεγάλη επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στους δρόμους πίσω από το Δημαρχείο, όπου σημειώθηκε η ένοπλη αντιπαράθεση με αφορμή τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στόχος της αστυνομίας και η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την φονική συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προσαγάγει τουλάχιστον 129 άτομα που μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων.

Την Πέμπτη, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών. Στη συμπλοκή συμμετείχαν δεκάδες άτομα με όπλα, μαχαίρια και ρόπαλα. Παράλληλα, τραυματίστηκαν και άλλα άτομα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μην συλληφθούν.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και καταζητείται.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι τα άτομα που ευθύνονται για το αιματηρό περιστατικό είναι γνωστά στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...