155
| Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Νότη Μηταράκη

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 21:47
|Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Νότη Μηταράκη

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 21:47

Επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, στο Κολωνάκι, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα περίπου πέντε ατόμων.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η ομάδα μπήκε στην πολυκατοικία, ανέβηκε στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Μηταράκη, έγραψε με σπρέι στον τοίχο του διαδρόμου το σύνθημα «Οχι στα σύγχρονα Νταχάου» και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση του «Ρουβίκωνα», με τίτλο «Να έχετε τη μοίρα τους», στο προφίλ στελέχους της ομάδας, που αναφέρεται στο Μεταναστευτικό και την πυρκαγιά στη Μόρια.

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες», τόνισε.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του @nmitarakis. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...