189
Εικόνα από κάμερα ασφαλείας έξω από το κτίριο όπου έγινε η επίθεση |

Επίθεση στην Καλλιθέα: Στο μικροσκόπιο τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 16:02
Εικόνα από κάμερα ασφαλείας έξω από το κτίριο όπου έγινε η επίθεση
|

Επίθεση στην Καλλιθέα: Στο μικροσκόπιο τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 16:02

Μέσω των τηλεφωνικών επικοινωνιών και εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας στην Καλλιθέα, προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης.

«Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της γυναίκας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της 34χρονης.

Ακόμα, αστυνομικοί θα επισκεφθούν ξανά την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να τους δώσει και νέα κατάθεση, ενώ ευελπιστούν ότι όσο βελτιώνεται η κατάστασή της, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσει να θυμηθεί κάτι που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Η είσοδος του κτιρίου όπου έγινε η επίθεση