199
O 50χρονος αντιεξουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι είναι δικό του όπλο | ΙΝΤΙΜΕnews

Επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ενωση: Βρέθηκε ο κάτοχος του όπλου – Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 12:28
O 50χρονος αντιεξουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι είναι δικό του όπλο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ενωση: Βρέθηκε ο κάτοχος του όπλου – Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 12:28

Σε 50χρονο αντιεξουσιαστή -παλιό γνώριμο της ΕΛ.ΑΣ.- ανήκει, τελικά, το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι της 23χρονης κατηγορούμενης για την καταδρομική επίθεση στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης στη οδό Μασσαλίας.

Ο αντιεξουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, και δήλωσε πως είναι δικό του το όπλο.

Ανέφερε επίσης στους αστυνομικούς ότι το σπίτι στο οποίο έγινε η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στου Γκύζη και βρέθηκε το όπλο, είναι δικό του (διευκρίνισε ότι το νοικιάζει), όπως και όλα τα ευρήματα της κατ’ οίκον έρευνας (ανάμεσά τους, το πιστόλι μάρκας GLOCK, δύο γεμιστήρες, 100 σφαίρες των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες).

Μετά την ομολογία του, ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τον νόμο περί όπλων.

Ο συλληφθείς φέρεται ως επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας αντιεξουσιαστών που έκανε την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (με πλούσια και πολυετή αντιεξουσιαστική δράση κατά το παρελθόν) ενώ, όπως έγραφε από χθες το Protagon,  είχε εμφανιστεί και ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα».

Το όπλο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, έχει ήδη σταλεί για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...