181
|

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 10:11

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 10:11

«Eπίθεση» στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα πραγματοποίησε ο «Φεμινιστικός Τομέας του Ρουβίκωνα» λόγω των γνωστών σχολίων του παρουσιαστή και του πάνελ της εκπομπής του για τον τρόπου χειρίστηκαν το περιστατικό με την σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας πήγαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή και πέταξαν φέιγ βολάν με μηνύματα εναντίον του.

Σε κείμενο που ανάρτησε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, o Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτά είναι τα πρότυπα που επιλέγει να αναδείξει συνολικά το «star system», ένα κανιβαλικό σύστημα που θα μας βρίσκει πάντοτε απέναντι, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα».

Την Τετάρτη, οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ εξέφρασαν την «ειλικρινή μεταμέλεια και συγγνώμη» του σταθμού για την ντροπιαστική διακωμώδηση του περιστατικού στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, κατά την απολογία τους στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Τα «τρικάκια» που πέταξε ο Ρουβίκωνας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...