172
H Iωάννα δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς την Πέμπτη | Facebook

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Μην ακούτε τίποτα, η Ιωάννα δεν έχει αναγνωρίσει κανέναν»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 12:21
H Iωάννα δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς την Πέμπτη
|Facebook

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Μην ακούτε τίποτα, η Ιωάννα δεν έχει αναγνωρίσει κανέναν»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 12:21

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι  στην 34χρονη Ιωάννα, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού της κύκλου, επιχειρώντας παράλληλα να διασταυρώσουν νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή τους αναφορικά με την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας στην Καλλιθέα.

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ωστόσο, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διέψευσαν ότι το θύμα έχει αναγνωρίσει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ως υπεύθυνο για την φρικιαστική επίθεση.

«Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά σιγά η κατάστασή της, θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι», δήλωσαν οι εν λόγω πηγές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, την Πέμπτη, την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για λίγα λεπτά, καθώς δεν ήταν σε θέση να τους δώσει νέα κατάθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...