343
Φθορές σε αυτοκίνητο μετά την επίθεση των αγνώστων | InTimeNews

Επίθεση αγνώστων σε εκδήλωση υποψηφίου με τον συνδυασμό του Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 20:35
Φθορές σε αυτοκίνητο μετά την επίθεση των αγνώστων
|InTimeNews

Επίθεση αγνώστων σε εκδήλωση υποψηφίου με τον συνδυασμό του Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 20:35

Επίθεση σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και της Όλγας Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών το απόγευμα της Τετάρτης.

Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» ελάμβανε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103 με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για το Δήμο Αθήνας με τον Κώστα Μπακογιάννη Νικόλαο Μακρόπουλο.

Περίπου 15-20 άτομα βγήκαν από την Πάντειο, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και έχουν προκαλέσει φθορές σε δύο αυτοκίνητα.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε ότι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Το αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, ήταν ανάμεσα σε εκείνα που υπέστησαν ζημιές από την επίθεση κουκουλοφόρων, ακριβώς απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο κ. Μηταράκης ανέβασε φωτογραφία από το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter, γράφοντας: «Μόλις αναρχικοί έσπασαν το αυτοκίνητό μου στη Συγγρού».

«Είναι απίστευτό αλλά στην Αθήνα του 21ου αιώνα, θεωρείται φυσιολογικό να βγουν από ένα πανεπιστήμιο, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ναός της μόρφωσης και της εκπαίδευσης, 40 άτομα ανενόχλητα να σπάσουν αυτοκίνητα. Έξω από πολιτική εκδήλωση στην οποία παρίσταται ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς να μην γίνει καμία προσαγωγή, καμία σύλληψη και ίσως για μερικούς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό να φαντάζει φυσιολογικό. Είναι απίστευτη η ανασφάλεια που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες, είναι καιρός αυτή η κυβέρνηση να σηκωθεί να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...