240
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε τη σχετική καταγγελία στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη | Youtube/ ΣΚΑΪ

Επιτέθηκαν στον καθηγητή Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2021, 20:53
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε τη σχετική καταγγελία στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη
|Youtube/ ΣΚΑΪ

Επιτέθηκαν στον καθηγητή Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2021, 20:53

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα σεμινάριο για το βρογχικό άσθμα.

Όταν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες σε γνωστή ταβέρνα για να δειπνήσουν, παρατήρησαν ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Ένας άλλος συνάδελφος, ούτε καν εγώ, είπε με πολλή ευγένεια στους ιδιοκτήτες, ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού. Μας ζήτησαν τον λόγο γιατί το είπαμε, μάς έδιωξαν από την ταβέρνα, μας έσπρωξαν, στο τέλος με πέταξαν κάτω σκίζοντάς μου το πουκάμισο», κατήγγειλε ο κ. Βασιλακόπουλος, αναφέροντας και στο όνομα της συγκεκριμένης ταβέρνας.

Ο ίδιος είπε ότι δράστες της επίθεσης ήταν «ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν»,

Σε δηλώσεις του σε άλλα ΜΜΕ ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο!

«Όταν ζητήσαμε με ευγενικό τρόπο να γίνεται έλεγχος στους πελάτες των πιστοποιητικών εμβολιασμού, μας έδιωξαν, μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, και θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», είπε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, αφού απέδωσε αυτό που συνέβη σε «φαινόμενα παραλογισμού» ανέφερε ακόμη ότι εκλήθη η αστυνομία, ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το γεγονός, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...