218
O Κωστής Χατζηδάκης ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα του Δημήτρη Καρακώστα | George Vitsaras /SOOC /social media /CreativeProtagon

Επικοινωνία Χατζηδάκη με τον αριστούχο Δημήτρη Καρακώστα – τι έγινε με τη σύνταξη των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 16:51
O Κωστής Χατζηδάκης ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα του Δημήτρη Καρακώστα
| George Vitsaras /SOOC /social media /CreativeProtagon

Επικοινωνία Χατζηδάκη με τον αριστούχο Δημήτρη Καρακώστα – τι έγινε με τη σύνταξη των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 16:51

H ιστορία του Δημήτρη Καρακώστα είναι πια λίγο – πολύ γνωστή, καθώς συγκίνησε όλη τη χώρα: ο μαθητής της Ναυπάκτου που έχασε και τους δύο γονείς του από Covid-19, αλλά βρήκε τη δύναμη και το σθένος να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, όπου και αρίστευσε, είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας, έσπευσε όχι μόνο να συγχαρεί τον κ. Καρακώστα για την επιτυχία του, αλλά και να του προσφέρει τη στήριξη της πολιτείας. Διότι πέρα από τα άλλα και την επιτυχία των 18.700 μορίων, ο Δημήτρης παραμένει ένα παιδί που έχασε τους γονείς του μόλις πριν από δύο μήνες, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και για τον βιοπορισμό του.

Ο κ. Χατζηδάκης επικοινώνησε με τον κ. Καρακώστα, όχι μόνο για να του δώσει συγχαρητήρια για την ψυχική δύναμη που του επέτρεψε να καταφέρει ένα τόσο σημαντικό επίτευγμα σε αυτές τις συνθήκες, αλλά και για να τον ενημερώσει ότι ολοκληρώθηκε ο υπολογισμός της σύνταξης που δικαιούται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφια του, από τους γονείς τους.

«Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», επεσήμανε σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr, ο κ. Χατζηδάκης. Η εκταμίευση της σύνταξης αναμένεται τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...