206
| In Time News / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2022, 20:29
|In Time News / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2022, 20:29

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας αναμένεται να προχωρήσει η Τροχαία την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για αύριο Τρίτη (06-12-2022), θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

Επιπλέον, η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι «την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός της Γραμμής 2 του Μετρό “Πανεπιστήμιο” θα κλείσει προσωρινά στις 9 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση».

Υπενθυμίζεται ότι μαθητές, φορείς και συλλογικότητες εξήγγειλαν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια στις 12:00 το μεσημέρι και στις 18:00 το απόγευμα. Οι πορείες θα κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...