Η ομάδα της Coca Cola κατά την βράβευσή της |
Επικαιρότητα

Environmental Team of the Year αναδείχθηκε η Coca-Cola Τρία Εψιλον για τη στρατηγική της για μια αειφόρο εφοδιαστική αλυσίδα

Η εταιρεία έλαβε 5 ακόμα βραβεία για τις καινοτόμες πρακτικές της για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του αποτυπώματός της
Advertorial

Εξι σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Coca‑Cola Τρία Έψιλον στα φετινά Environmental Awards, για τη στρατηγική της για βιώσιμη ανάπτυξη και τις δράσεις που υλοποιεί προς μια κλιματικά ουδέτερη εφοδιαστική αλυσίδα. Η εταιρεία, που επενδύει συστηματικά σε ενέργειες για τη μείωση των εκπομπών από την ευρύτερη αλυσίδα αξίας της, τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και τη φροντίδα του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, διακρίθηκε ως Environmental Team of the Year, αποσπώντας 5 βραβεία – 4 χρυσά και ένα χάλκινο.

Ο Γιώργος Χαντουμάκος, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα & Κύπρο δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές μας κάνουν όλους ιδιαίτερα περήφανους. Αποτελούν μία σημαντική αναγνώριση της συνεχόμενης προσπάθειάς μας να αναπτυσσόμαστε βιώσιμα, στο πλαίσιο μίας αειφόρου και ανθεκτικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Μέσα από συνέργειες με προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες θα συνεχίζουμε να αναζητούμε ευκαιρίες και λύσεις για να πετύχουμε τη δέσμευσή μας για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς μας, μέχρι το 2040.»

Συγκεκριμένα, στα φετινά Environmental Awards, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, απέσπασε τα εξής βραβεία:

Μάθετε περισσότερα για τις δεσμεύσεις και την πρόοδο της εταιρείας στην πρόσφατα δημοσιευμένη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Coca-Cola Τρία Έψιλον για το 2021, εδώ.