186
Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς | proininews.gr

Εντεκα μετανάστες κάηκαν ζωντανοί σε δυστύχημα στην Καβάλα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2018, 11:45
Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς
|proininews.gr

Εντεκα μετανάστες κάηκαν ζωντανοί σε δυστύχημα στην Καβάλα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2018, 11:45

Πολύνεκρο δυστύχημα με θύματα 11 μετανάστες και πρόσφυγες έγινε το πρωί του Σαββάτου έξω από την Καβάλα, όταν το όχημα που τους μετέφερε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην παλιά παραλιακή, στο ύψος της παραλίας της Σαρακήνας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο τύπου βαν συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο όλοι οι επιβαίνοντες στο φορτηγό έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου.

 

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει δυστύχημα με νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες ενώ τους μεταφέρουν διακινητές. Το καλοκαίρι επίσης στην Καβάλα είχαν σκοτωθεί έξι άνθρωποι, ενώ έχουν συμβεί και άλλα δυστυχήματα και ατυχήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...