180
Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης | Intimenews

Ενταση στη δίκη Λεμπιδάκη – Διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 12:03
Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης
|Intimenews

Ενταση στη δίκη Λεμπιδάκη – Διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2018, 12:03

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η δίκη των κατηγορούμενων για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Κρήτη

Σήμερα Τετάρτη συνεχίζεται η κατάθεση του επιχειρηματία (είχε διακοπεί την περασμένη Πέμπτη), ο οποίος δεν δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τους ρόλους των κατηγορουμένων στην απαγωγή, γεγονός που είχε σχολιαστεί και τις προηγούμενες ημέρες.

Στην πορεία της συνεδρίασης προκλήθηκε φραστικό επεισόδιο όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, που είναι συνήγορος ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον κ. Λεμπιδάκη, από πού ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Ο επιχειρηματίας απάντησε «από τις εφημερίδες», γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου, ο οποίος διερωτήθηκε πως είναι δυνατό για μία τόσο σοβαρή υπόθεση η ενημέρωση να γίνεται από όσα γράφονται στα ΜΜΕ.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αντέδρασε και αυτός λέγοντας προς τον συνήγορο «πως μου μιλάτε έτσι», αναφέρει το ekriti.gr.

Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά τη διαδικασία.

Μετά τη διακοπή άρχισε να καταθέτει ο αδελφός του επιχειρηματία Μανόλης Λεμπιδάκης, ο οποίος έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς. Την Πέμπτη θα καταθέσουν μάρτυρες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 54χρονου επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News