227
H Φελίσιτι Χάφμαν τη στιγμή που καταφτάνει το πρωί της Δευτέρας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης | Reuters

Ενοχη για το σκάνδαλο με τα πανεπιστήμια η Φελίσιτι Χάφμαν

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 23:04
H Φελίσιτι Χάφμαν τη στιγμή που καταφτάνει το πρωί της Δευτέρας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βοστόνης
|Reuters

Ενοχη για το σκάνδαλο με τα πανεπιστήμια η Φελίσιτι Χάφμαν

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2019, 23:04

Την ενοχή της στο μέγα σκάνδαλο με την απάτη στις εισαγωγικές εξετάσεις πανεπιστημίων της ελίτ στις ΗΠΑ αναμένεται να παραδέχτηκε την Δευτέρα η Αμερικανίδα ηθοποιός Φελίσιτι Χάφμαν.

Η Χάφμαν είναι μία από τους δεκάδες γονείς με παχυλό πορτοφόλι που είχαν ακριβοπληρώσει μία θέση για τα παιδιά τους σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμια, σε μια πλεκτάνη ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αμερικανοί ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έχουν ήδη απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος 33 γονέων που «αγόρασαν» θέσεις για τα παιδιά τους σε πανεπιστήμια όπως το Γέιλ, το Στάνφορντ και το Τζορτζτάουν.

Η ηθοποιός, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Λινέτ Σκιάβο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», παραδέχθηκε ότι κατέβαλε το ποσό των 15.000 δολαρίων με σκοπό οι επιτηρητές να αυξήσουν τη βαθμολογία της κόρης της στις εξετάσεις, ώστε να γίνει δεκτή πιο εύκολα στο πανεπιστήμιο της επιλογής της.

Συνολικά για το επίμαχο σκάνδαλο κατηγορούνται 50 γονείς, ενώ η Χόφμαν είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ονόματα της λίστας.

Σε δήλωσή της που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα, η ηθοποιός παραδέχτηκε την ενοχή της: «Αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου και έχω μετανιώσει πικρά και ντρέπομαι για ότι έκανα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες που θα επιφέρουν. Η κόρη μου δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις μου και την πρόδωσα. Αυτή η πράξη που έκανα θα με στοιχειώνει για όλη μου την ζωή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...