162
Φωτογραφία από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο ξενοδοχείο | INTIMEnews

Ενδείξεις εμπρησμού στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace της Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 18:05
Φωτογραφία από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο ξενοδοχείο
|INTIMEnews

Ενδείξεις εμπρησμού στο ξενοδοχείο Αthenaeum Palace της Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2019, 18:05

Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace στη Λεωφόρο Συγγρού, το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, από την έρευνα που έγινε στο κτίριο, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις εν λόγω πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό – πιθανότατα πετρέλαιο-  τόσο στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, όσο και στον πρώτο (απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά).

Ειδικότερα, στον διάδρομο του δευτέρουορόφου, μπροστά στα δωμάτια 201 και 202, βρέθηκαν άθικτα δύο πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ίδιο μπιτόνι βρέθηκε και στον πρώτο όροφο.

Από την αυτοψία που έγινε στον χώρο, προέκυψε ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον διάδρομο του πρώτου ορόφου, πιθανότατα έξω από δωμάτιο, το οποίο έχει υποστεί ζημιές, όπως και το διπλανό.

Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτήριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν κατάφερε να  ολοκλήρωσει το σχέδιό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...