357
Ενας Λευκός Οίκος... τυλιγμένος στον κορονοϊό, στο ευφάνταστο εξώφυλλο του Time | Time.com

Eνα σύννεφο κορoνοϊού σηκώνεται από τον Λευκό Οίκο – Το εξώφυλλο του Time για τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 20:40
Ενας Λευκός Οίκος... τυλιγμένος στον κορονοϊό, στο ευφάνταστο εξώφυλλο του Time
|Time.com

Eνα σύννεφο κορoνοϊού σηκώνεται από τον Λευκό Οίκο – Το εξώφυλλο του Time για τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2020, 20:40

O Λευκός Οίκος και από πάνω ένα σύννεφο… κορονοϊού.

Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time, στη σκιά της μόλυνσης του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο όμως θέλει να καταδείξει την προεδρική κατοικία ως εστία υπερμετάδοσης.

Το περιοδικό δείχνει, με τον τρόπο αυτό, το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο στον χώρο εργασίας του προέδρου των ΗΠΑ, μετά τα δεκάδες κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν εκεί.

Χωρίς υποτίτλους και λεζάντες, ο Λευκός Οίκος εικονογραφείται σε πρώτο πλάνο με μαύρο φόντο, και από πάνω ένα τεράστιο, κόκκινο σύννεφο κορονοϊού που αναδύεται απειλητικά από το κτήριο.

Μάλιστα, το «σύννεφο» του κορονοϊού είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει μέχρι και το λογότυπο του αμερικανικού περιοδικού.

Μόνο η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του διακρίνονται καθαρά, με μικρά μαύρα γράμματα.

Στο εξώφυλλο, όλα τα δωμάτια του Λευκού Οίκου πλην ενός παρουσιάζονται άδεια – ή τουλάχιστον σκοτεινά – και μόνο ένα φως είναι αναμμένο στο πάνω δεξιά παράθυρο του ακρότατου δωματίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο αντίστοιχο τεύχος του Αυγούστου στο Time, ο Τραμπ είχε εμφανιστεί μέσα σε μια θάλασσα γεμάτη κορονοϊό να προσπαθεί να φτάσει κολυμπώντας στον Λευκό Οίκο.

Η ασθένεια του Τραμπ κυριάρχησε την τελευταία εβδομάδα στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, καθώς ο 74χρονος πρόεδρος προκάλεσε επανειλημμένα εντονότατες αντιδράσεις με την συμπεριφορά του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη νοσηλεία του στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Γουόλτερ Ριντ».

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, o Τραμπ είχε πάρει ήδη το πρώτο θετικό αποτέλεσμα πριν δώσει συνέντευξη στο FoxNews, αλλά απέκρυψε το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, και ενώ υποτίθεται πως νοσηλευόταν στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο με συμπτώματα, βγήκε βόλτα με ένα προεδρικό SUV, που κυλούσε αργά, επιτρέποντας στον πρόεδρο να χαιρετίσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ενώ έθετε σε κίνδυνο τους αξιωματικούς ασφαλείας του.

Πριν καν πάρει εξιτήριο προέτρεψε τους πολίτες μέσω Twitter να «μην φοβούνται» την Covid-19.

«Μη φοβάστε την Covid. Μην αφήσετε να κυριεύσει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, μερικά πραγματικά εξαιρετικά φάρμακα και τεχνογνωσία. Νιώθω καλύτερα από ό,τι ένιωθα 20 χρόνια πριν!», έγραψε ο Τραμπ βγαίνοντας από το νοσοκομείο.

Και όταν επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, ανέβηκε μερικά σκαλιά και μπροστά στις κάμερες έβγαλε επιδεικτικά την μάσκα του, υψώνοντας τον αντίχειρα στις κάμερες για να ποζάρει με ακάλυπτο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...