210
Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε ταξίδι τους στην Αφρική, τον Οκτώβριο του 2019 | EPA

Ενα εκατομμύριο δολάρια η αμοιβή του Χάρι και της Μέγκαν για κάθε τους ομιλία

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 17:49
Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε ταξίδι τους στην Αφρική, τον Οκτώβριο του 2019
|EPA

Ενα εκατομμύριο δολάρια η αμοιβή του Χάρι και της Μέγκαν για κάθε τους ομιλία

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2020, 17:49

Οποιος… ανησυχούσε για την οικονομική κατάσταση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την «έξοδό» τους από το Μπάκιγχαμ, μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι: Το ζευγάρι θα αμείβεται ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία που θα δίνει σε όλο τον πλανήτη.

Ο Χάρι και η σύζυγός του υπέγραψαν συμβόλαιο με την εταιρεία Harry Walker Agency, με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Οπρα Γουίνφρι.

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις «αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο», σύμφωνα με το περιοδικό Town & Country.

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων… Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

Οι δράσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Χάρι και της Μέγκαν εδώ και χρόνια, με διαλέξεις, παρουσιάσεις, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ταξίδια σε διάφορες χώρες κ.ά.