166
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εφιστά την προσοχή των πολιτών με νεότερο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων | Intimenews

ΕΜΥ: Προσοχή! Ερχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (και στην Αττική)

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 12:35
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εφιστά την προσοχή των πολιτών με νεότερο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
|Intimenews

ΕΜΥ: Προσοχή! Ερχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (και στην Αττική)

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 12:35

Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέσα στις επόμενες ώρες, τα οποία θα χτυπήσουν και την Αττική, προειδοποίεί με νεότερο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ μετατρέπεται σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά, σήμερα, Τρίτη, θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη, οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα εξασθενήσουν.

Την Τετάρτη, θα επηρεαστούν το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες.

Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), θα επηρεαστεί πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...