158
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Βόλος: Τραγικός θάνατος 25χρονου μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του με αγριογούρουνο

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2022, 13:07
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Βόλος: Τραγικός θάνατος 25χρονου μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του με αγριογούρουνο

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2022, 13:07

Tραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας 25χρονος στον δρόμο Βόλου-Φαρσάλων, κοντά στις Μικροθήβες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγριογούρουνο.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα αγριογούρουνο που βρίσκονταν πάνω στον δρόμο, βαριά τραυματισμένο, αφού είχε χτυπηθεί λίγο νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα 40 ετών με κατεύθυνση προς τον Βόλο, η οποία κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε. Ο άτυχος 25χρονος όμως, λόγω της πρόσκρουσης στο αγριογούρουνο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτραπεί, να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο και να ανατραπεί στη συνέχεια. Από την σύγκρουση με το μεγάλο ζώο και την ανατροπή του αυτοκινήτου, ο 25χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο τροχαίο δεν συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, αλλά ως αιτία ήταν η σύγκρουσή τους με το αγριογούρουνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News