254
Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό γυναίκας στα Πετράλωνα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον εισαγγελέα ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 17:53
Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό γυναίκας στα Πετράλωνα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον εισαγγελέα ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2021, 17:53

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο βούλγαρος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα, καθώς και ο συνεργός του, που φέρεται να τον υπέθαλπε. Και οι δύο φορούσαν αλεξίσφαιρα.

Ο δράστης συνελήφθη την Τρίτη όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να τον βρουν και να τον οδηγήσουν στα γραφεία της Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη στιγμή της σύλληψής του από το κλιμάκιο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, ο βούλγαρος βιαστής καθόταν σε ένα καρεκλάκι πίσω από ένα περίπτερο στην οδό Δεκελείας, κοντά στη στάση «Κουμπαρσίτα», και έπινε ούζο.

Μάλιστα, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό με βαρύ παρελθόν, καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει ενώ ξυλοκόπησε άγρια τον σκύλο της. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...