374
|

Στις 4 Απριλίου αρχίζουν οι κληρώσεις της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2023, 17:34

Στις 4 Απριλίου αρχίζουν οι κληρώσεις της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2023, 17:34

Το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη, με μόνο με 4 ανανεώσεις, διεκδικούν οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου με τους λαχνούς της 259ης έκδοσης, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Οι κληρώσεις της νέας έκδοσης του παιχνιδιού αρχίζουν την ερχόμενη Τρίτη.

«Η πρώτη κλήρωση του Εθνικού ξεκινά στις 4 Απριλίου, ακολουθεί η Β΄ κλήρωση στις 19 Απριλίου, έπεται η Γ΄ κλήρωση στις 2 Μαΐου και ολοκληρώνεται με την Δ’ κλήρωση, από τις 15 έως τις 26 Μαΐου. Κάθε κλήρωση περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες, με ενδιάμεσα κέρδη. Έτσι οι παίκτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη με μόλις 4 ανανεώσεις. Στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης κληρώνεται ο Μεγάλος Λαχνός του 1.000.000 ευρώ», τονίζει η Άρτεμις Καραδένδρου, συνιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στη Δάφνη, επί της οδού Παπαναστασίου 6.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι

«Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης έχει τον δικό του προσωπικό αριθμό και τον ακολουθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί», εξηγεί η έτερη συνιδιοκτήτρια του καταστήματος ΟΠΑΠ,  Ευμορφία Φαρδέλα. Σχετικά με το κόστος των λαχνών, σημειώνει: «Οι λαχνοί πωλούνται συνήθως ανά δεκάδες αξίας 40 ευρώ η κάθε μια, ενώ κάθε τεμάχιο ανέρχεται στα 4 ευρώ. Εφόσον δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό».

Η κυρία Καραδένδρου, προσθέτει: «Όσοι παίκτες δεν κέρδισαν κάποιο ποσό στις κληρώσεις μια έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Δάφνη

Το κατάστημα ΟΠΑΠ των κυριών Καραδένδρου και Φαρδέλα λειτουργεί από το 2011 και αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερό για έναν από τους δύο νικητές της 258ης έκδοσης, που κέρδισε 500.000 ευρώ στον Μεγάλο Λαχνό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας από τους δύο νικητές της προηγούμενης έκδοσης προμηθεύτηκε τους λαχνούς του από το κατάστημά μας», αναφέρει η κυρία Καραδένδρου.

Από την πλευρά της η κυρία Φαρδέλα σημειώνει: «Πρόκειται για έναν τακτικό μας πελάτη, που προμηθεύεται εδώ και χρόνια τον ίδιο αριθμό στο Εθνικό Λαχείο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε μια μεγάλη επιτυχία στο κατάστημά μας, καθώς στο παρελθόν υπήρξε και ένας νικητής στο Τζόκερ που είχε κερδίσει 300.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...