255
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του Δάφνη, σε φαρμακείο ώστε να προμηθευτούν self test ενόψει της επαναλειτουργία των Λυκείων τη Δευτέρα | Γραφείο τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος

Σε φαρμακείο της Καλλιθέας ο Μητσοτάκης – για το self test της κόρης του Δάφνης

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 12:00
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του Δάφνη, σε φαρμακείο ώστε να προμηθευτούν self test ενόψει της επαναλειτουργία των Λυκείων τη Δευτέρα
|Γραφείο τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος

Σε φαρμακείο της Καλλιθέας ο Μητσοτάκης – για το self test της κόρης του Δάφνης

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 12:00

Σε φαρμακείο στην περιοχή της Καλλιθέας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνόδευσε την κόρη του, Δάφνη, προκειμένου να προμηθευτεί self test ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, τη Δευτέρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι η Δάφνη βρίσκεται στην Γ’ Λυκείου, έτσι προσήλθαν στο φαρμακείο για την προμήθεια του self test. «Ήρθαμε να πάρουμε το τεστ μας. Πώς πάνε μέχρι στιγμής οι παραδόσεις;», ρώτησε ο Πρωθυπουργός τον φαρμακοποιό που απάντησε ότι «οι παραδόσεις επί του παρόντος σε εμάς είναι ομαλές. Η πλατφόρμα δουλεύει μία χαρά, είμαστε πάντα στο πλευρό του καθενός όποτε θέλει για διευκρινίσεις. Του τα εξηγούμε λεπτομερώς, για να έχει μία πρώτη άποψη. Από εκεί και πέρα του δίνουμε και τις οδηγίες και πάντα εδώ είμαστε, τα τηλέφωνά μας τα ξέρουν».

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του ανέφερε ότι: «θα πάμε έτσι τώρα αυτές τις δύο εβδομάδες και μετά θα επεκτείνεται. Είμαστε από τις πρώτες χώρες που μπορέσαμε να δώσουμε self test με αυτόν τον τρόπο, δωρεάν, ξεκινώντας από τους μαθητές και μετά με διάθεση σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε δραστικά την πανδημία».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία χρήσης, εξηγήθηκαν οι οδηγίες που περιέχονται στη συσκευασία καθώς και ο τρόπος εκτέλεσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News