196
«Ράδιο Αρβύλα η επιστροφή» - μία ακόμη, σαν τους Πυξ Λαξ, όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Δημήτρης Σταρόβας | ΑΝΤ1

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με το «Ράδιο Αρβύλα» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 14:17
«Ράδιο Αρβύλα η επιστροφή» - μία ακόμη, σαν τους Πυξ Λαξ, όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Δημήτρης Σταρόβας
|ΑΝΤ1

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει με το «Ράδιο Αρβύλα» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 14:17

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον ΑΝΤ1 (έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας), ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Οχι δεν πρόκειται για κάποια φημολογία των ημερών. Αντίθετα την είδηση έδωσε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε εκδήλωση – τύπου stand up comedy μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, συνέστησε με γενναία δόση χιούμορ, υπομονή σε όσους έσπευσαν να προεξοφλήσουν το οριστικό τέλος της τηλεοπτικής παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

«Ευτυχώς ο Κανάκης σταμάτησε επιτέλους αυτή την εκπομπή… 15χρόνια…» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, για να τον διακόψει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με την ατάκα: «μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις» (δείτε το βίντεο κάτω).

«Γλιτώσαμε παιδιά από τους Ράδιο Αρβύλα και τους Πυξ Λαξ! Επιτέλους!», συνέχισε καυστικά ο τραγουδιστής και ηθοποιός (κάνοντας χιούμορ για τα reunion του συγκροτήματος που συνεχώς διαλύεται αλλά πάντα επανέρχεται στη σκηνή).

«Για κανέναν μην ορκίζεσαι», επανήλθε ο τέταρτος της παρέας των Ραδιο Αρβύλα και έριξε τη «βόμβα»: «Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν στις οθόνες το αργότερο μέχρι τον Φεβρουαρίο του 2019 σε κανάλι-έκπληξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...