204
(φωτογραφία αρχείου) | Μπαμπούκος Γιώργος / InTimeNews

Λάρισα: Ηλικιωμένος πέθανε στριμωγμένος στην ουρά της ΔΕΗ

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 18:52
(φωτογραφία αρχείου)
|Μπαμπούκος Γιώργος / InTimeNews

Λάρισα: Ηλικιωμένος πέθανε στριμωγμένος στην ουρά της ΔΕΗ

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2018, 18:52

Eνα τραγικό περαστικό, σύμφωνα με το onlarissa.gr, έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στη ΔΕΗ στη Λάρισα, με τον ξαφνικό θάνατο ενός 77χρονου, ο οποίος μέσα στον συνωστισμό της αναμονής για την σειρά του, υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας βρισκόταν στον προθάλαμο της ΔΕΗ και περίμενε τη σειρά του μαζί με άλλους συμπολίτες που είχαν σχηματίσει ουρές, στις 7.30 το πρωί, προκειμένου να εξασφαλίσουν το περιβόητο χαρτάκι προτεραιότητας. Ετσι, με το που άνοιξαν οι πόρτες στριμώχθηκε από την ουρά επάνω στην τζαμαρία που βρισκόταν δίπλα του.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία, κατέρρευσε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Το ΕΚΑΒ κατέφθασε στο σημείο αλλά, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος, δεν κατάφερε να τον επαναφέρει με αποτέλεσμα να χάσει τόσο άδικα τη ζωή του.

Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ Νομού Λάρισας, Βασίλης Μητροδήμος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου 77χρονου.

Επίσης, ο ίδιος, σημείωσε: «Δυστυχώς, αυτές είναι οι πρακτικές των μνημονίων που φέρνουν τρομερό άγχος και πίεση στους συνανθρώπους μας και οι πολύωρες αναμονές έχουν αυτά τα τραγικά αποτελέσματα σε μεγάλους ανθρώπους, κυρίως, διότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δυστυχώς, ένα θύμα είχαμε σήμερα στη Λάρισα, όταν στον προθάλαμο της ΔΕΗ υπήρξε συνωστισμός και ένας συμπολίτης μας υπέστη ανακοπή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...