188
Ο κατηγορούμενος ιεράς κατά την μεταγωγή του στον ανακριτή την Παρασκευή | ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Κάτω Πατήσια: Ανοίγουν τα στόματα μετά την σύλληψη του ιερέα για βιασμό

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2022, 16:11
Ο κατηγορούμενος ιεράς κατά την μεταγωγή του στον ανακριτή την Παρασκευή
|ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Κάτω Πατήσια: Ανοίγουν τα στόματα μετά την σύλληψη του ιερέα για βιασμό

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2022, 16:11

Η αποκάλυψη του βιασμού μιας ανήλικης στα Κάτω Πατήσια από τον 37χρονο ιερέα της ενορίας φαίνεται ότι έχει ανοίξει τα στόματα των κατοίκων της περιοχής καθιστώντας σαφές ότι η δράση του συγκεκριμένου αποτελούσε για χρόνια κοινό μυστικό.

Μετά την καταγγελία της 17χρονης αρκετοί δεν διστάζουν να μιλήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το θύμα του βιασμού, που βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον κληρικό και πατέρα 3 παιδιών, ζούσε ένα διαρκή «εφιάλτη». Στην κατάθεσή της περιγράφει τραγικά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμών ακόμη και μέσα στην εκκλησία.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νοσηρή δράση του ιερέα προκαλούν ανατριχίλα καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει βιάσει το ανήλικο κορίτσι 7 φορές ενώ την εκβίαζε με ροζ βίντεο ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Εξαιτίας μάλιστα της ακατονόμαστης δράσης του 37χρονου κληρικού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση τέθηκε σε αργία, άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας βανδάλισαν τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...