266
Το ΙΧ στις ράγες και το Τραμ πίσω περιμένει | Youtube

Γλυφάδα: Και πάρκαρε πάνω στις γραμμές του τραμ, και ζήτησε και τον λόγο! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 12:25
Το ΙΧ στις ράγες και το Τραμ πίσω περιμένει
|Youtube

Γλυφάδα: Και πάρκαρε πάνω στις γραμμές του τραμ, και ζήτησε και τον λόγο! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 12:25

Καθημερινά, στους δρόμους της Αθήνας όλοι λίγο – πολύ έχουμε συναντήσει τον… γνωστό οδηγό που κλείνει κατά βούληση τον δρόμο για να σταθμεύσει όπου βρει το ΙΧ του προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Αυτό που συνήθως εξοργίζει περισσότερο από τη συμπεριφορά του «άρχοντα των δρόμων» είναι η προκλητική περιφρόνηση για τον συνάνθρωπο – συμπολίτη του που ταλαιπωρείται από την αδιαφορία του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα και αφού γίνεται αποδέκτης της δικαιολογημένης αγανάκτησης των υπολοίπων που είχαν την ατυχία να κυκλοφορούν κοντά του, ο θύτης αντί συγγνώμης επιχειρεί να βγει και από πάνω, επαναλαμβάνοντας το γνωστό «εντάξει μωρέ, τι έγινε».

Κάτι ανάλογο συνέβη προ ημερών στη Γλυφάδα όπου ένας βέρος εκπρόσωπος του «ωχαδερφισμού» στους ελληνικούς δρόμους αποφάσισε να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ και μιας και δεν έβρισκε πάρκινγκ, έκρινε ότι θα ήταν καλό -και σίγουρα πιο απλό και εύκολο για τον ίδιο- να αφήσει το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τραμ! Οχι δίπλα, επάνω!

Για κακή του τύχη όμως ενώ είχε εισάγει στο ΑΤΜ της τράπεζας την κάρτα του, στο σημείο έφθασε ο συρμός του τραμ.

Μπροστά στη θέα του σταματημένου ΙΧ πάνω στις ράγες, ο οδηγός του τραμ σταμάτησε και περίμενε αναγκαστικά πότε θα φύγει το όχημα ώστε να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Τα λεπτά περνούσαν και μάταια πατούσε την κόρνα ειδοποίησης. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ο κάτοχος του ΙΧ που σαν μην είχε γίνει τίποτα, φώναξε στον οδηγό: «Εντάξει μωρέ, μη βιάζεσαι, μη βιάζεσαι»!

Ενα δρομολόγιο άλλωστε είναι αυτό, τι σημασία έχει αν αργήσει και λίγο για να κάνει τη δουλειά του ο «άρχοντας του δρόμου»!

Το δυστυχώς όχι και τόσο πρωτοφανές περιστατικό απαθανατίστηκε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το notia.gr :

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...