200
Στιγμιότυπο από την 8η Σεπτεμβρίου, όταν η Αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή του φόνου | ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / IntimeNews

Αρχιτέκτονας ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 22:43
Στιγμιότυπο από την 8η Σεπτεμβρίου, όταν η Αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή του φόνου
|ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / IntimeNews

Αρχιτέκτονας ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2018, 22:43

Ενας αρχιτέκτονας 51 ετών, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο φαρμακοποιό, είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται να τον σκότωσε. To βράδυ της Τρίτης προσήχθη στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και θεωρείτο ζήτημα χρόνου να συλληφθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με το protothema, λένε ότι οι διαφορές με τον φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο είχαν φόντο ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν στο δικαστήριο. Ο Φλώρος κέρδισε, με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, να θεωρήσει ότι αδικήθηκε και να προβεί σ’ αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φαρμακοποιός είχε δολοφονηθεί το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, μέσα στο αυτοκίνητό του, βγαίνοντας από το γκαράζ του σπιτιού του. Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρ’ όλα αυτά, όλα έδειχναν -από την πρώτη στιγμή- ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές

Κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο πάντως και γνωρίζουν την οικογένεια, είχαν καταθέσει ότι μια ημέρα πριν από τη δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στη διπλανή πολυκατοικία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...