269
«Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος», το μήνυμα της Ελενας Ακρίτα | Facebook

Ακρίτα για Μποφίλιου: «Oταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 11:18
«Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος», το μήνυμα της Ελενας Ακρίτα
|Facebook

Ακρίτα για Μποφίλιου: «Oταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 11:18

«Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος».

Με τη σύντομη αυτή φράση η Ελενα Ακρίτα τοποθετήθηκε ορθά κοφτά (μέσω ανάρτησης στο Facebook) για τις αήθεις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Νατάσα Μποφίλιου με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών και την ευχή της να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσει όλα και να πάει μαζί του στο βουνό. 

Είχε προηγηθεί η ανάρτησή της για όσους διαφωνούν με την άποψη της τραγουδίστριας, εξηγώντας γιατί τάσσεται στο πλευρό της μετά από όσα έχει ακούσει – και συνεχίζει να ακούει- για τη δήλωσή της η Νατάσα Μποφίλιου.

«1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά», έγραψε η Ελενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό (δείτε κάτω).

1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία»…

Geplaatst door Elena Akrita op Dinsdag 5 december 2017

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο είχε ο διάλογος που ακολούθησε στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, με την κυρία Ακρίτα να τονίζει πως στη περίπτωση της Νατάσας Μποφίλιου δεν υπάρχει debate: «Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος», ξεκαθάρισε, συμπληρώνοντας σε άλλη απάντησή της σε σχόλιο κάτω από την αρχική ανάρτηση ότι μπορεί και εκείνη να διαφωνεί με την Μποφίλιου «αλλά αν ήθελα να αντιπαρατεθώ θα το έκανα με επιχειρήματα, όχι με χαρακτηρισμούς».

Περίπου μία ώρα αργότερα απο την πρώτη ανάρτησή της, η Ελενα Ακρίτα επανήλθε με νέα, προκαλώντας νέο μπαράζ σχολίων από κάτω.

Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος.

Geplaatst door Elena Akrita op Dinsdag 5 december 2017

Μεταξύ άλλων η κυρία Ακρίτα διερωτήθηκε «τι τρομάζει περισσότερο; Το φτύσιμο ή οι υπερασπιστές του;», για να υπογραμμίσει με αφορμή σχετικό σχόλιο ότι «στις δημοκρατίες δεν φτύνουμε», αλλά «συζητάμε με επιχειρήματα».