267
| YouTube

Ελεύθεροι και οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2021, 15:20

Ελεύθεροι και οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2021, 15:20

Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή ανηλίκων και με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι φέρεται να είναι μέλη συμμορίας που λήστευε συνομηλίκους τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι τρεις εμπλέκονται σε επίθεση κατά δύο ανηλίκων (εδώ) με σκοπό τη ληστεία στην Αργυρούπολη το περασμένο Σάββατο.

Οι ίδιοι, πάντως, αρνούνται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία.

Οπως είπαν για το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, ήταν παρόντες στο σημείο της επίθεσης, αλλά δεν πήραν μέρος σε αυτή. Οι κατηγορούμενοι φέρεται να υποστηρίζουν πως όταν ξεκίνησε το επεισόδιο, στο οποίο μετείχαν περίπου 30 νεαροί, εκείνοι αποχώρησαν.

Το ίδιο υποστήριξε και η μητέρα ενός εκ των τριών:

«Αρνείται τα πάντα. Βρέθηκε τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο. Με το που είδε τον τσακωμό, σηκώθηκε και έφυγε.

Με το που άρχισαν τα μπουνίδια, εγώ σηκώθηκα και έφυγα, μαμά, μου είπε.

»Ξέρω ότι έχω ένα αξιολάτρευτο παιδί, ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί, ένα παιδάκι που κάνει όνειρα για τη ζωή του. Είναι πολύ καλός αθλητής, είναι πολύ καλό παιδί. Ξέρω με τι αρχές τον έχω μεγαλώσει και εγώ και ο πατέρας του είμαστε δίπλα του. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην τους λείψει απολύτως τίποτα και στα τρία μου τα παιδιά», ισχυρίστηκε η μάνα του 16χρονου κατηγορουμένου σε δηλώσεις της στο Μega.

Ο εκ των συνηγόρων Αντώνης Μυλωνάς ανέφερε σε δήλωσή του ότι «πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...