1118
H δολοφονηθείσα στο βολάν του αυτοκινήτου της σε φωτογραφία από πρόσφατη ανάρτησή της | Instagram

Eκτέλεση στην Κηφισιά: Οταν η «Κατερίνα bellamafia» μιλούσε για «αυτούς που είναι πρόβλημα»

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 14:26
H δολοφονηθείσα στο βολάν του αυτοκινήτου της σε φωτογραφία από πρόσφατη ανάρτησή της
|Instagram

Eκτέλεση στην Κηφισιά: Οταν η «Κατερίνα bellamafia» μιλούσε για «αυτούς που είναι πρόβλημα»

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2018, 14:26

Η Κaterina_Bellamafia όπως αυτοαποκαλείτο στον «μαγικό» κόσμο του Instagram, κατά κόσμον Κατερίνα Αναγνωστάκη, που εκτελέστηκε με 16 σφαίρες μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά, ήταν γνώριμη στις αρχές. Όπως και στην πιάτσα των «νονών» της Greek Mafia, όπου μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με σημείο εκκίνησης τη δολοφονία Στεφανάκου.

Εξι εκτελέσεις μέσα σε μόλις λίγους μήνες δείχνουν ότι ίσως βρισκόμαστε στην κορύφωσή του. Η μήπως είναι μόνο η αρχή;

Βασίλης Στεφανάκος, Γιώργος Λίτσας ή αλλιώς «Μπου ή Μπούμπης» (αμέσως πριν), Μανώλης Καραγιάννης ή «Καράφλας» (λίγο μετά) και ο φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Γρίβας ή «Μπιλ», τον Μάιο του 2017, είναι οι μεγαλύτεροι κρίκοι της αλυσίδας θανάτου στην οποία προστέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η 33χρονη.

Το βιογραφικό της, «πλούσιο». Το 2009 είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες (ανάμεσα τους μία σε βάρος χρηματαποστολής), παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σε μία από τις φωτογραφίες της μάλιστα (τις οποίες «ανέβαζε» στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram), εμφανίζεται να βρίσκεται έξω από τη ΓΑΔΑ!

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την είδηση της δολοφονίας της, τη φέρνουν να ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για τη δολοφονία του 43χρονου βαρυποινίτη Μανώλη Καραγιάννη γνωστότερου με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».

Ο εν λόγω μπράβος φέρεται να είναι αρχηγικό μέλος σκληρής ομάδας εκβιαστών που εμπλέκεται στον πόλεμο για την πρωτοκαθεδρία στον κόσμο της νύχτας.

Μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του θύματος στο Instagram

Το 2011 είχε γίνει η ίδια στόχος δολοφονικής επίθεσης, ενώ ήταν μάλιστα έγκυος στο παιδί της. Οι δράστες την είχαν πυροβολήσει καθώς ήταν σταματημένη σε φανάρι της Λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Αιτία για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον της ήταν η πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει στην πιάτσα των «νονών» της Greek Mafia, ότι γνώριζε ποιος είχε δώσει την εντολή για την εκτέλεση μίας άλλης γυναίκας: της  συζύγου του γνωστού «νονού» της νύχτας -και επίσης δολοφονηθέντος- Γιώργου Αυτιά. Κατά άλλες πληροφορίες, εντολέας ήταν ίδια η Αναγνωστάκη.

Η δολοφονική επίθεση με θύμα την 29χρονη γυναίκα είχε σημειωθεί το 2009 μέσα σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου στα Καμίνια.

Θύμα ήταν χήρα του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορία μπράβων και είχε δολοφονηθεί στις 28 Ιουνίου του 2007 έξω από καφετέρια στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Τέσσερις μήνες αργότερα είχε δολοφονηθεί στον Ταύρο και ο κουμπάρος του -σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου- Γεράσιμος Μαυράκης (αμφότεροι είχαν συλληφθεί το 2003 για υπόθεση εκβιασμού).

Η Κατερίνα Αναγνωστάκη επέζησε τότε της επίθεσης και παρά το γεγονός ότι ήταν επτά μηνών έγκυος όταν δέχθηκε τα πυρά, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Για λίγα χρόνια εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και κάποιοι είπαν ότι έφυγε στο εξωτερικό για να μπορέσει να μεγαλώσει την κόρη της χωρίς να κινδυνεύει από τους εκτελεστές των αντίπαλων φατριών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A MaJeSty KaTeRiΝa Anagnostaki (@katerina_bellamafia) on

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα κάτι όμως που όπως αποδείχθηκε, γνώριζαν οι δολοφόνοι της. Της έστησαν καρτέρι και την εκτέλεσαν πριν καν βγει από το ΙΧ της με 16 σφαίρες μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χτύπημα χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο όπλο.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που δείχνει ότι οι εντολείς τους την ήθελαν οπωσδήποτε νεκρή και ότι το «λάθος» της Βεΐκου δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί.

Από τα στοιχεία της έρευνας που διεξάγουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προκύπτει ότι η δολοφονία έγινε αργά τη νύχτα της Τρίτης μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας στην οδό Στρατηγού Δαγκλή.

Οι άλλοι ένοικοι, που ρωτήθηκαν από τους αστυνομικούς αν αντιλήφθηκαν κάτι, κατέθεσαν ότι άκουσαν θόρυβο, χωρίς ωστόσο να δώσουν σημασία.

Την Αναγνωστάκη βρήκε νεκρή στις 3.40 μ.μ. η ίδια της η μητέρα.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 16 κάλυκες από Καλάσνικοφ, ενώ -όπως προαναφέρθηκε- ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δολοφονία χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο όπλο, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Το θύμα πάντως ποτέ δεν έκρυψε τις σχέσεις του με τον κόσμο της νύχτας. Σε ένα λογοπαίγνιο που είχε «ανεβάσει» στο λογαριασμό της στο Instagram, η «Κατερίνα bellamafia» είχε εκφράσει πώς ένιωθε -και αντιμετώπιζε- όσους την… ενοχλούσαν ή αποτελούσαν «πρόβλημα».

«Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέμματα και στο τέλος οι σφαίρες», έγραφε σε μία άλλη, σχεδόν προφητική, ανάρτησή της που συνοδευόταν από μία φωτογραφία της όπου εμφανιζόταν να πυροβολεί με ένα ημιαυτόματο όπλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...