229
| Γιώργος Ζάχος / IntimeNews (Φωτογραφία Αρχείου)

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης – Εβαλε δύο στεντ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 16:31
|Γιώργος Ζάχος / IntimeNews (Φωτογραφία Αρχείου)

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης – Εβαλε δύο στεντ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 16:31

Στο Νοσοκομείο «Ελπίς» εισήχθη εσπευσμένα την Τετάρτη ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της ΝΔ υποβλήθηκε εκτάκτως σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ.

Ο κ. Κακλαμάνης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, κυρίως για προληπτικούς λόγους, και κρίνεται πως εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές τα επόμενα 24ωρα, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβει εξιτήριο.

Οταν συνήλθε από την επέμβαση, έκανε ανάρτηση στο Twitter γράφοντας ότι «με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ, επιτυχώς».

Και ο υπουργός Τουρισμού -και πρώην υπουργός Υγείας- Βασίλης Κικίλιας, με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε: «Σιδερένιος Νικήτα και περαστικά! Ολα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις και αυτό. Εχεις δυνατή καρδιά εσύ και τσαγανό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...