124
Φωτογραφία αρχείου από επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα στο γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου, όπου είχε διαπιστωθεί συρροή κρουσμάτων | Intime

Εκτάκτως στη Λακωνία ο Τσιόδρας για τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 11:46
Φωτογραφία αρχείου από επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα στο γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου, όπου είχε διαπιστωθεί συρροή κρουσμάτων
|Intime

Εκτάκτως στη Λακωνία ο Τσιόδρας για τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 11:46

Στη Λακωνία μεταβαίνει εκτάκτως ο υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τα πολλαπλά κρούσματα σε εργάτες γης στον Ευρώτα. Μαζί του βρίσκονται ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Οι ειδικοί θα επισκεφθούν περιοχές του Δήμου Ευρώτα, καθώς και τη δημοτική ενότητα Μολάων, όπου θα έχουν συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, καθώς στην περιοχή έχουν αυξηθεί ανησυχητικά τα κρούσματα Covid-19 μεταξύ αλλοδαπών εργατών γης.

Χθες, Κυριακή, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιούσε τεστ, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαγνωστεί 32 κρούσματα (εδώ).

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των τοπικών αρχών, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα μείωσης της διασποράς του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...