171
Η νέα επιδείνωση φέρνει βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας | φωτ. αρχείου

Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 11:46
Η νέα επιδείνωση φέρνει βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας
|φωτ. αρχείου

Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 11:46

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη 23/1, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νοτιάδες, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, ενώ από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονια, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά (κύριως τα παραθαλάσσια τμήματα) καθώς και στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Την Παρασκευή αναμένεται να επηρεαστούν κυρίως περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και βαθμιαία της ανατολικής χώρας.

Χιονοπτώσεις, πρόσκαιρα πυκνές, αναμένεται να σημειωθούν την Τετάρτη και την Παρασκευή στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...