501
Η είσοδος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών |

Εξωπανεπιστημιακός ξυλοκόπησε άγρια καθηγητή ΤΕΦΑΑ στο ΕΚΠΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 13:18
Η είσοδος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών
|

Εξωπανεπιστημιακός ξυλοκόπησε άγρια καθηγητή ΤΕΦΑΑ στο ΕΚΠΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 13:18

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από εξωπανεπιστημιακό έπεσε καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη, στον χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε επικοινωνία με συναδέλφους του, ο καθηγητής Νίκος Πατσαντάρας περιγράφει την άγρια επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ολα άρχισαν όταν βγαίνοντας από το ΙΧ του, ο καθηγητής είδε έναν νεαρό να λογομαχεί με τον φύλακα. Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, στην προτροπή του προς τον νεαρό να σεβαστεί τις υποδείξεις του φύλακα, εκείνος του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια, μέχρι που λιποθύμησε.

 «Το βράδυ στο σπίτι μου δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Το πρόσωπό μου ήταν εντελώς παραμορφωμένο. Μέχρι τη στιγμή που σας στέλνω αυτό το κείμενο δεν μπορώ να σταθώ όρθιος στα πόδια μου», γράφει ο καθηγητής στο μήνυμα που απέστειλε σε συναδέλφους του, το οποίο αναλυτικά έχει ως εξής:

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Χθες το μεσημέρι γύρω στις 13.30 έφτασα στη Σχολή για να εργαστώ στο γραφείο μου. Όταν εισήλθα στη Σχολή και παρκάρισα το αυτοκίνητο μου, κατέβηκα και είδα τον φύλακα να λογομαχεί με ένα νεαρό που είχε υπό την κατοχή του ένα σκύλο ράτσας ‘πίτμπουλ’, όπως μου φάνηκε. Ο φύλακας έλεγε στο νεαρό ότι απαγορεύεται η είσοδος με σκυλιά στη σχολή. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και ενώ ο νεαρός με είχε προσπεράσει και ο φύλακας συνέχιζε να τον προειδοποιεί, του μίλησα και του είπα: «Λεβέντη μου γιατί δεν σέβεσαι τις υποδείξεις του φύλακα!!!!»

Καθώς προχωρούσε και είχε φτάσει στο ύψος εισόδου της αίθουσας της ενόργανης γυμναστικής, γύρισε και μου φώναξε: «Τι σ’ ενδιαφέρει εσένα, τι σε νοιάζει, ποιος είσαι εσύ;» Του απάντησα ότι είμαι καθηγητής στη Σχολή, ενώ ταυτόχρονα κατάλαβα ότι δεν ήταν φοιτητής μας και δεν είχε σχέση με το χώρο μας. Αμέσως γύρισε και ήρθε προς το μέρος μου. Φυσικά αν και τρόμαξα στη θέα του σκύλου όταν με πλησίασε, περίμενα ότι έρχεται να μου μιλήσει. Όταν έφτασε κοντά μου, και χωρίς να καταλάβω τίποτα, με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο τρόπο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος.

Αυτός —σύμφωνα με την αναφορά του φύλακα γιατί εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου— συνέχισε να με κτυπάει με κλοτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα το φύλακα από επάνω μου τρομαγμένο, και βουρκωμένο, να με ρωτάει κατ’ επανάληψη: «Είστε καλά, κύριε καθηγητά, είστε καλά κύριε καθηγητά;;».

Στο επόμενο στάδιο θυμούμαι τον εαυτό μου καθισμένο σε μια καρέκλα μπροστά από το σπιτάκι του φύλακα, με πλημμυρισμένο το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου στα αίματα.

Πήραμε την αστυνομία αμέσως τηλέφωνο, και αρνήθηκε να έρθει.

Ξαναπήραμε πάλι και πάλι λάβαμε αρνητική απάντηση!!!

Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τί γίνεται γύρω μου, θυμούμαι τη μεταφορά μου με ένα αμαξίδιο στον αξονικό τομογράφο!!!!!!!

Αποτελέσματα:
-Σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις,
-Ράμματα σε όλο το πρόσωπο μου,
-Μώλωπες σε όλο μου το σώμα,
-Φοβεροί πόνοι στα πλευρά μου
-Προβλήματα στην οδοντοστοιχία μου
– Ζαλάδες, ναυτία, πονοκέφαλοι, και αστάθειες.

Το βράδυ στο σπίτι μου δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη!!!! Το πρόσωπο μου ήταν εντελώς παραμορφωμένο. Μέχρι τη στιγμή που σας στέλνω αυτό το κείμενο δεν μπορώ να σταθώ όρθιος στα πόδια μου.

Αυτά προς ενημέρωση σας… Είμαι ευγνώμων που ζω!!!
Με συναδελφική εκτίμηση

Νίκος Πατσαντάρας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...