194
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο | REUTERS/Flavio Lo Scalzo

Εξιτήριο πήρε ο Μπερλουσκόνι: «Ηταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 11:46
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/09/2020, 14:45
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο
|REUTERS/Flavio Lo Scalzo

Εξιτήριο πήρε ο Μπερλουσκόνι: «Ηταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2020, 11:46
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/09/2020, 14:45

«Ηταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου, κατάφερα, όμως, να την ξεπεράσω και αυτή», δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πήρε τη Δευτέρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνου, στο οποίο είχε εισαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου με συμπτώματα Covid-19.

Οπως πρόσθεσε, τον βοήθησαν να θεραπευθεί «η μεγάλη υποστήριξη και η αγάπη των Ιταλών, ιδίως τις πρώτες τρεις, δύσκολες ημέρες της ασθένειας».

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες πρόληψης και προφύλαξης, υπενθυμίζοντας ότι είχε απευθύνει σχετική έκκληση και πριν αρρωστήσει. «Συμπαραστέκομαι σε όλους τους ασθενείς του κορονοϊού και στις οικογένειές τους», κατέληξε.

Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι αναμένεται να μείνει σε αυτοπεριορισμό στη βίλα του έξω από το Μιλάνο, μέχρι να προκύψει αρνητικός σε δύο τεστ για την Covid-19.

Θετική στον κορονοϊό είχε βρεθεί επίσης η μεγάλη κόρη του, αλλά και η νεαρή σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε μιλήσει σε στελέχη του κόμματός του, του Forza Italia, λέγοντας ότι η Covid-19 είναι για τον ίδιο μια σκληρή δοκιμασία. Αισιοδοξούσε όμως ότι σύντομα θα επέστρεφε όχι απλώς στην κατοικία του, αλλά και στην ενεργό πολιτική, εν όψει των τοπικών εκλογών που θα διεξαχθούν στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...