286
| INTIMEnews

Καλά νέα: Εξιτήριο ύστερα από 11 εβδομάδες μάχης με την Covid-19 για τον Βασίλη Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 10:08
|INTIMEnews

Καλά νέα: Εξιτήριο ύστερα από 11 εβδομάδες μάχης με την Covid-19 για τον Βασίλη Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2021, 10:08

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, έπειτα από 76 ημέρες νοσηλείας, εκ των οποίων 47 στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο κ. Λεβέντης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση με κορονοϊό από τις 25 Σεπτεμβρίου. Επειτα από σκληρή μάχη με τον ιό είχε αποσωληνωθεί στις 15 Νοεμβρίου (εδώ). Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο.

Είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου (εδώ), όμως, μία ημέρα αργότερα, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και πάλι (εδώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα καταπονημένος ύστερα από 47 ημέρες διασωλήνωσης στην Εντατική.

Εχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά, ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες και αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου και πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης.

Οπως είπε ο πατέρας του είναι καλά. «Εχει βέβαια καταπονηθεί πολύ, αλλά νοητικά είναι καλά», ανέφερε για να συμπληρώσει:

«Το βιώσαμε δύσκολα, βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι γιατί έχουμε ένα “Γολγοθά” μπροστά. Ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και θα επικοινωνήσει με όλους εν ευθέτω χρόνω».

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν ήταν ποτέ κατά των εμβολίων.  «Ποτέ δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, είχε φόβο λογω των νοσημάτων που είχε και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», εξήγησε.

«Δεν θα περνούσαμε τη διαδικασία αν είχε προλάβει», τόνισε και στο σημείο αυτό απηύθυνε έκκληση στους πολίτε να εμβολιαστούν κατά της Covid-19. «Προτρέπω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει αλλα για να μην πεθάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...