238
|

Εξαλλος ο Πατούλης με τις νέες αφίσες του Τσίπρα: Ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2020, 11:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/02/2020, 14:56

Εξαλλος ο Πατούλης με τις νέες αφίσες του Τσίπρα: Ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2020, 11:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/02/2020, 14:56

Την οργή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, προκάλεσε το φαινόμενο της αφισορύπανσης που έκανε και πάλι την εμφάνισή του στους δρόμους της Αθήνας, αυτή τη φορά με δράστη τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Πατούλης, ο οποίος εξελέγη τον περασμένο Ιούνιο με τη ΝΔ και έχει επανειλημμένως επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αφίσες που αναρτά παρανόμως στις κολόνες των αθηναϊκών δρόμων, αυτή τη φορά επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Τσίπρα, με αφορμή την καμπάνια ενημέρωσης για την ομιλία του το προσεχές Σάββατο στο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι όχι μόνο παραβαίνει τους νόμους αλλά ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών!

«Πάνω απ’ όλα είναι ζήτημα ζωής των συνανθρώπων μας!» έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πατούλης, για να συμπληρώσει:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έχει γεμίσει το Λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του.
Τον καλούμε να συμμορφωθεί με τους νόμους, να αφαιρέσει άμεσα τις αφίσες του. Είναι ντροπή η νομοθετική εξουσία να παρανομεί. Είναι ντροπή πρώην Πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών.

Υπάρχουν αφίσες στην Ιερά οδό, στην Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό, στην Αμφιθέας, στην Καλλιθέα (Θησέως), στην παλιά παραλιακή, στη λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, στη Μεσογείων, στη Λένορμαν, στη λεωφ. Αθηνών».

Στο θέμα παρενέβη λίγο αργότερα και η Νέα Δημοκρατία, η οποία περιέγραψε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανης και της fake οικολογίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...