880
«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος», υπογράμμισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων | Τwitter

Εξαλλος ο Δημήτρης Καμμένος προς Μαξίμου: «Ή εγώ ή ο Ζουράρις»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2018, 11:50
«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος», υπογράμμισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
|Τwitter

Εξαλλος ο Δημήτρης Καμμένος προς Μαξίμου: «Ή εγώ ή ο Ζουράρις»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2018, 11:50

Ο Κώστας Ζουάρις ξέχασε για λίγο τις… εξωσχολικές ασχολίες των μαθητών κατά τη διάρκεια των πενθήμερων εκδρομών τους και σε μία έκφανση άκρατης παοκοφροσύνης, προτίμησε να εκφράσει (ξανά) τα συναισθήματά του για τον Αρη, τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5, ο υφυπουργός Παιδείας (sic) επανέλαβε για μία ακόμη φορά το γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, «εμπλουτίζοντας» το με τα δικά του αρχαΐζοντα ελληνικά: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;» αναφώνησε ξανά και ξανά γεμάτος ικανοποίηση, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να τον παροτρύνει να συνεχίσει! Και όλα αυτά ενώ είχε κληθεί να τοποθετηθεί επί του ονοματολογικού ζητήματος με την ΠΓΔΜ!

Πέρα από τις οπαδικές αντιδράσεις σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά που, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε η ρητορική ποδοσφαιρικής εξέδρας από τον υφυπουργό Παιδείας, το θέμα εξέλαβε και πολιτικές διαστάσεις, με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο, να ζητεί την άμεση αποπομπή του κ. Ζουράρι από την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, οργισμένος, αλλά και απολύτως σαφής για το θέμα του υφυπουργού: «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί δεύτερη προσβολή από τον Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Πρόκειται, παρατήρησε, για διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος», επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς Μαξίμου μεριά.

«Δεν χωράει ούτε το “ποιητική αδεία”. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού», κατέληξε φανερά ενοχλημένος από τον αθυρόστομο υφυπουργό ο Δημήτρης Καμμένος.

Νέα Δημοκρατία: Το θέμα δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά αυτός που τον έκανε υφυπουργό

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης», σχολίασε από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία. Το πρόβλημα όμως της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς, αλλά «ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Oξύτατη εν τω μεταξύ ήταν η αντίδραση – απάντηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για όσα αναφώνησε ο υφυπουργός στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)…», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, που εδώ και μήνες βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…

Geplaatst door Konstantinos Karapapas op Zaterdag 13 januari 2018

Με αφορμή τα… συνθήματα Ζουράρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωση με την οποία απαντά στις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο οποίοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη».

Ανακοινώσεις αποδοκιμασίας του υφυπουργού εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ Αρης επισημαίνοντας ότι οι εν λόγω δηλώσεις – σε ύφος πεζοδρομίου- έγιναν υπό τη θεσμική του ιδιότητα. «Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσω μάλιστα όταν αφορά τον Άρη, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση των υπευθύνων του ραδιοσταθμού μέσα από τα μικρόφωνα του οποίου «εκφράστηκε» ο υφυπουργός, που ναι μεν χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη δήλωση του κ. Ζουράρι, αλλά μόνον για τον Αρη και χωρίς να πουν κουβέντα για τη στάση του παραγωγού τους που ενθάρρυνε για λίγη ακόμα ακροαματικότητα τον ανεκδιήγητο υφυπουργό να «τραγουδά» το υβριστικό σύνθημα για τους… «αντιπάλους».

«To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM. Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό», ανέφερε η ανακοίνωση που μάλλον δεν κατάφερε να δικαιολογήσει (ή να καλύψει) τα αδικαιολόγητα…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...