169
Ο λογαριασμός και πάλι στη θέση του | @realDonaldTrump/Handout/File Photo via REUTERS

Εξαφανίστηκε (για λίγο) ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2017, 07:38
Ο λογαριασμός και πάλι στη θέση του
|@realDonaldTrump/Handout/File Photo via REUTERS

Εξαφανίστηκε (για λίγο) ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2017, 07:38

Αν και μάλλον επρόκειτο για σαμποτάζ που κράτησε λίγα λεπτά, πολλοί θα ήθελαν να ήταν περισσότερα – ακόμα και για πάντα.

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter (@realdonaldtrump) «απενεργοποιήθηκε ακούσια» λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου, ανέφερε αργά την Πέμπτη η εταιρεία. Το λάθος, που μάλλον ήταν σκόπιμο, έγινε από υπάλληλο κατά την τελευταία ημέρα εργασίας του στην εταιρεία, προσθέτει το BBC.

Η «φωνή» του Τραμπ στα κοινωνικά δίκτυα και το αγαπημένο του μέσο ανακοινώσεων παρέμεινε εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί, πρόσθεσε το Twitter. Οι επισκέπτες έβλεπαν μια σελίδα με το μήνυμα ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει.

«Νωρίτερα σήμερα ο λογαριασμός του @realdonaldtrump απενεργοποιήθηκε ακούσια λόγω ανθρώπινου λάθους από έναν υπάλληλο του Twitter. Συνεχίζουμε να ερευνούμε το συμβάν και λαμβάνουμε μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο λογαριασμός έχει περισσότερα από 41 εκατομμύρια ακολούθους.

Ο Τραμπ, που από την πλευρά του δεν σχολίασε το περιστατικό, πολλές φορές έχει πει ότι τα κοινωνικά δίκτυα τον βοήθησαν να γίνει πρόεδρος απέναντι στα «αποτυχημένα μέσα ενημέρωσης» που «μεταδίδουν μόνο fake news».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...