325
Η φωτογραφία με τη Μέγκαν Μαρκλ και τις Κλερ Γουέιτ Κέλερ και Ρόζαμουντ Πάικ που ίσως να έχει παραβεί το βασιλικό πρωτόκολλο | Instagram

Εξαφάνισαν άρον άρον από το Instagram φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 13:56
Η φωτογραφία με τη Μέγκαν Μαρκλ και τις Κλερ Γουέιτ Κέλερ και Ρόζαμουντ Πάικ που ίσως να έχει παραβεί το βασιλικό πρωτόκολλο
|Instagram

Εξαφάνισαν άρον άρον από το Instagram φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 13:56

Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει να τροφοδοτεί τα μίντια με πλούσιο υλικό: νέα θεωρία συνωμοσίας για τη βασιλική οικογένεια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνίστρια και πάλι την «άτακτη» δούκισσα του Σάσεξ και τα καμώματά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στα βρετανικά βραβεία μόδας, όπου παρέδωσε το βραβείο «Designer of the Year» στην Κλερ Γουέιτ Κέλερ του οίκου Givenchy, που είχε σχεδιάσει και το παραμυθένιο νυφικό του βασιλικού γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν έλαμψε με ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα, ενώ κρατούσε διαρκώς τη φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αργότερα εκείνο το βράδυ, πόζαρε για ένα photo booth (φωτογραφικό θάλαμο) – μία συνηθισμένη πρακτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια σε λαμπερές τελετές απονομής βραβείων. Μαζί της στην πόζα, ήταν η σχεδιάστρια Κέλερ και παρουσιάστρια των βραβείων, Ρόζαμουντ Πάικ.

View this post on Instagram

Late night tales at the #fashionawards Congrats @clarewaightkeller on your award, with the most lovely duchess of Sussex Meghan Markle and the incredible Rosamund Pike Thank you @britishfashioncouncil

A post shared by Yvan Fabing (@yvanfabing) on

Το ολίγων διάρκειας βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό των βρετανικών βραβείων μόδας στο Instagram, μαζί με άλλες φωτογραφίες γνωστών διασημοτήτων, αλλά τώρα έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί.

Παρόλο που το gif εξακολουθεί να εμφανίζεται στον λογαριασμό του φωτογράφου Ιβαν Φάμπινγκ, είναι πιθανό να εξαφανιστεί και από εκεί σύντομα. Γιατί όμως διαγράφηκε;

Ενώ οι φωτογραφίες «boomerang», τα σύντομα δηλαδή βιντεάκια με επαναλαμβανόμενη κίνηση είναι πολύ διασκεδαστικές και κάτι που συνήθιζε στην προηγούμενη ζωή της η Μέγκαν ως ηθοποιός, δεν έχει δει κανείς κάποιο άλλο βασιλικό μέλος να ποζάρει με τέτοια άνεση στα social media.

Πολλά είναι άλλωστε τα ξένα δημοσιεύματα που αναρωτιούνται: «Εχει η Μέγκαν Μαρκλ Instagram;».

Πάντως, δεν είναι σαφές γιατί η αθώα αυτή φωτογραφία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς και οι θαυμαστές της δούκισσας, απορούν. Με άλλα λόγια, η κινητικότητα στα social media, μάλλον είναι κάτι που δεν εγκρίνει το βασιλικό πρωτόκολλο.

View this post on Instagram

Meghan and @clarewaightkeller! ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Σύμφωνα με το Vanity Fair, λίγο μετά την εμφάνισή της το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2018, η στενή φίλη της και στιλίστριά της Τζέσικα Μαλρόνεϊ δημοσίευσε ένα insta story της Μέγκαν από την τελετή απονομής, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Ο άγγελός μου. Ομορφιά, χάρη και η δύναμη προσωποποιημένη». Το story δεν υπήρχε το επόμενο πρωί – παρόλο που παραμένουν συνήθως στο Instagram για 24 ώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...