219
Πρωτοφανές να διερευνά η Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες δύο υπουργών στο υπουργικό συμβούλιο, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μίλωντας στους βουλευτές του | INTIMEnews

Εκλογές πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2018, 13:47
Πρωτοφανές να διερευνά η Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες δύο υπουργών στο υπουργικό συμβούλιο, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μίλωντας στους βουλευτές του
|INTIMEnews

Εκλογές πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2018, 13:47

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, τονίζοντας πως μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες πριν έρθει η Συμφωνία στη Βουλή των Ελλήνων.

«Ο μόνος τρόπος να μην κυρωθεί ποτέ η συμφωνία είναι να γίνουν εκλογές πριν αυτή έλθει στην Βουλή. Ο κ. Τσίπρας όμως έχει αναλάβει την υποχρέωση να τη φέρει στη Βουλή πριν πάει σε εκλογές», καθώς «έχει πάρει ανταλλάγματα που θα βοηθήσουν όχι τη χώρα, αλλά το κόμμα του», υποστήριξε ο αρχηγός της ΝΔ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις επιλογές της επέτρεψε στα Σκόπια να εμπαίζουν την Ελλάδα, την ώρα που οι πολίτες παρακολουθούν άναυδοι τις αλληλοκατηγορίες Καμμένου – Κοτζιά.

Ο Καμμένος συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση καθώς υπάρχουν εκατέρωθεν γραμμάτια, παρατήρησε με νόημα, κάνοντας λόγο για «συνδυασμό τυχοδιωκτισμού και αυθαιρεσίας» στο δίδυμο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά: Αν τελικά έρθει προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών «θα δούμε αν ο κ. Καμμένος φύγει από την πόρτα ή το παράθυρο».

Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πρωτοφανές να διερευνά η Δικαιοσύνη τις αλληλοκατηγορίες δύο υπουργών στο υπουργικό συμβούλιο και για μία ακόμη φορά ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του επίμαχου υπουργικού συμβουλίου και η επιστολή παραίτησης Κοτζιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...