188
| ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκκληση του διευθυντή της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ: Εμβολιαστείτε, γεμίζουν οι κλίνες μας

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2021, 17:37
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκκληση του διευθυντή της ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ: Εμβολιαστείτε, γεμίζουν οι κλίνες μας

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2021, 17:37

Αυξάνονται ανησυχητικά οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης, πολλοί από τους οποίους καταλήγουν στις ΜΕΘ.

Σχολιάζοντας την αύξηση των κρουσμάτων και των εισαγωγών, ο διευθυντής ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Δημήτρης Γεωργόπουλος, περιέγραψε την κατάσταση με ανάρτησή του στο Facebook και παρότρυνε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Προς ανεμβολίαστους. Είναι θέμα χρόνου η Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που ας σημειωθεί είναι από τις μεγαλύτερες της χώρας (27 κλίνες), να μην έχει τη δυνατότητα να δεχθεί ασθενείς με COVID-19. Η κοινή φράση “γιατρέ κάντε ό,τι μπορείτε για τον πατέρα μου ή τη μητέρα μου” (όταν ο πατέρας ή η μητέρα θα μπορούσαν εδώ και πολύ καιρό να είναι πλήρως εμβολιασμένοι), φαντάζει παράταιρη. Ιδιαίτερα εάν γνωρίζουμε ότι η Μ.Ε.Θ. ελάχιστα (ή και τίποτε) μπορεί να προσφέρει σε ηλικιωμένους ασθενείς ή σε ασθενείς με σημαντικά χρόνια προβλήματα υγείας. Κάνω έκκληση τώρα που τελειώνουν οι διακοπές, να εμβολιαστείτε με τα ασφαλή εμβόλια που υπάρχουν. Αλλιώς οι υπηρεσίες υγείας (προς ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) θα είναι προβληματικές. Και αυτό θα συμβεί με ευθύνη των ανεμβολίαστων και όχι του κράτους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...