168
Αστυνομικοί έξω από το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του δικτύου στη Νέα Υόρκη | REUTERS/Jeenah Moon

Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη λόγω τηλεφωνήματος για βόμβες

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 08:05
Αστυνομικοί έξω από το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του δικτύου στη Νέα Υόρκη
|REUTERS/Jeenah Moon

Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη λόγω τηλεφωνήματος για βόμβες

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2018, 08:05

Τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκαν από την αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης για περισσότερο από μια ώρα μετά το τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος είπε ότι είχαν τοποθετηθεί πέντε βόμβες στο κτίριο του Time Warner Center.

Τελικά τίποτε ύποπτο δεν βρέθηκε και η αστυνομία έδωσε το «όλα εντάξει».

Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της περιμέτρου στο Columbus Circle και η εκκένωση του κτιρίου για να ερευνηθεί όλο το κτίριο,.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα.

Η τηλεφωνική κλήση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του, ενώ δημοσιογράφοι, υπάλληλοι και περαστικοί στέκονταν πίσω από τα αστυνομικά οδοφράγματα έξω από το κτίριο.

Μονάδες πυροτεχνουργών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ήταν σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών.

Το γραφείο του δικτύου στο Time Warner Center εκκενώθηκε τον Οκτώβριο μετά τον εντοπισμό ενός πακέτου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και είχε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, συνεργάτη του δικτύου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...