213
Οι αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο έχει γεμίσει τους δρόμους του Λεκανοπεδίου | social media

Εισαγγελέα για τις αφίσες του Τσίπρα ζητά ο Πατούλης

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2020, 15:07
Οι αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο έχει γεμίσει τους δρόμους του Λεκανοπεδίου
|social media

Εισαγγελέα για τις αφίσες του Τσίπρα ζητά ο Πατούλης

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2020, 15:07

Την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο, ζητά με επιστολή του προς τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Σ. Λάσκο ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Η επιστολή Πατούλη κοινοποιείται στον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τον οποίο και καλεί ο περιφερειάρχης να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες καθώς «συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης», με αποτέλεσμα να «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

Επισυναπτόμενη επίσης είναι η επιστολή του κ. Πατούλη προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με αντικείμενο τις «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει το νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος αλλά και της ασφάλειας των πολιτών. Είναι αναγκαία η παρέμβαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να μπει επιτέλους ένα τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής για το κρεσέντο αφισοκόλλησης της Κουμουνδούρου.